GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones)
Hey everyone, it's John, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones). One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones) is one of the most well liked of current trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones) is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones) using 10 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.
Es mi primera vez que lo hago y me salió tremendo en casa les encantó. Si no saben Anímense.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones):
- 4 cebollas
- 1 pimiento (verde o rojo el que les guste o 1 de c/u)
- Ajo (a gusto yo pique en esta receta 4 dientes)
- Carne para guiso 500 gr o 700gr
- 1 kilo Papa
- Zapallo la mitad de un coreano
- 3 Chorizo colorado
- lentejas paquete 400gr
- Fideos el que más le guste
- Caldo
Steps to make to make GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones)
- Previamente lo que vamos hacer es en una olla poner agua con sal y cocinar las lentejas. Las van probando cuando estén blanditas las retiran y las ponen en un colador
- Cortar la cebolla, el pimiento y el ajo
- Yo lo cocino en la olla a presión pero ustedes lo hacen con los materiales que tengan a mano
- Ponemos un poco de aceite a la olla y agregamos el pimiento, la cebolla y ajo todo junto. (le ponemos una pizca de sal)
- Cuando vean la cebolla prácticamente ya blanda, transparente agregamos la carne cortada en cuadraditos. Condimentamos con sal, pimienta, pimentón rojo y orégano.
- A la preparación anterior le agregamos una taza de caldo y el chorizo colorado que previamente lo pelamos y cortamos del tamaño que les guste.
- Si lo hacen con la olla a presión lo revuelven y cierran y dejan un ratito que se cocine bien
- (acuérdense de sacar todo el aire a la olla antes de destapar) Agregamos la papa cortadas en cubo y fideos cantidad que quieran. Yo le puse prácticamente la mitad del paquete. Le agregan dos tazas más de caldo
- Les cuento que la única sal que le pongo a todo es a esa que le puse a la carne. Me gusta que la preparación agarré gusto a caldo no tengan miedo, en casa cuando les cuento lo que uso de caldo no lo pueden creer, por que tiene un sabor tremendo y tiene el punto justo ya que con la sal se pasa o le falta
- Destapan y pinchan una papa, si más o menos ya está cocinada le ponemos el zapallo (el zapallo no se lo pongo con todo por que se cocina más rápido y después se rompe)
- Cuando vean que ya está todo prácticamente por estar le echamos las lentejas así agarra un rico gusto. Tapamos y dejamos un rato Y LISTO NUESTRO GUISO
- Ahí les dejo una foto de todo picado y listo. Soy muy organizada para cocinar y dejó todo listo antes de cocinar
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make simple adjustments to attain this goal. Simply put, start making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't need to learn them however just if you understand some basic cooking methods.
This isn't a total guide to quick as well as easy lunch dishes but its excellent something to chew on. Hopefully this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Favorite GUISO DE LENTEJAS TREMENDO (rinde muchas porciones). Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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